DETTE ER MEST FOR MORO SKYLD

Sekunder
Minutter
Timer

Vi holder hodet kaldt døgnet rundt:

Riktig temp?

+30°C Gå hjem, ingenting blir gjort likevel
+25°C Ineffektiv arbeidstemperatur
+21°C Rett arbeidstemperatur
+20°C Lagringstemperatur for akevitt
+18°C Hansenhjørnet i juli
+15°C Banan og paprika trives
+13°C Lagringstemp. Ch. Lafite de Rothchild, Bordeaux ’63
+12°C Tomat, agurk og sitron
+10°C Chili
  +8°C Hvitvin
  +6°C Hvitløk, øl, brus
  +2°C Epler, druer, persille, salat, gulrot, purre, melk
  +0°C Ferske reker
-0,1°C Vann fryser
  -2°C Glatte veier
-10°C Nettene blir lange og kulda setter inn
-18°C Riktig lagringstemperatur for de som ikke liker akevitt
-20°C Lagringstemperatur for fisk og kjøtt
-30°C Innfrysning og langtidslagring av fisk og kjøtt