RK Tekniske

Helgø Meny Stadionparken

Levert nytt CO₂ kjøle- og fryseanlegg

RK Tekniske står for montering og service på mange kjøle- og fryseanlegg i våre Helgø Meny-butikker. De leverer alltid på tid og kvalitet, enten det gjelder store ombygginger, mindre prosjekter eller serviceoppdrag. Dette gjør at jeg kan føle meg trygg på at denne delen av prosjektene er i gode hender.

Erik Holt, prosjektleder

BaRe Stavanger

Levert nytt CO₂ kjøle- og varmeanlegg

RK Tekniske er serviceinnstilte og har høy faglig kompetanse. De er lette å få tak i og ordner raskt opp.

Geir Christer Nilsen, prosjektleder

Coop Extra Kverneland

Ny butikk på Kverneland

RK Tekniske AS har her levert et transkritisk CO2-anlegg. Dette er det andre anlegget her i distriktet hvor en kun bruker miljøvennlig CO2 som kuldemedie på både kjøl og frys. Bunnpris Tasta var først ute med denne type anlegg. Også dette levert av RK-Tekniske. Co2 transkritisk kjøleanlegg med kuldeytelse på totalt 86 kW. For å ha full back up på driften, er anlegget delt opp i 2 separate system, som hver yter 43 kW. Trinnløs varmegjenvinning hvor en gjenvinner opp mot 55 kW varme. Første anlegg av denne type i Rogaland, som CE-merkes. Hele leveransen vår ble kontrollert av Teknologisk Institutt AS, uten anmerkninger.

D. Danielsen AS

Nytt Co2 kjøle- og fryseanlegg

Fryselager på 735 m2, med en lagringstemperatur på -25. Kjølelager på 370 m2. Byggteknisk- og teknisk utstyr er forberedt til å kjøre dette rommet som frys, i en enkel operasjon. Fremtidsrettet løsning for utvidelse av frysekapasitet. 2 stk kjølte transportlager, hver med et areal på 200 m2. RK-Tekniske AS har levert hele den kuldetekniske installasjonen. CO2 Transkritisk Boosteranlegg fra SCM Frigo, med kuldeytelse på 152 kW på frys, og 118 kW på kjøl. All overskuddsvarme blir gjenvunnet i ventilasjonsanlegg, tappevann, gulvvarme etc.

Fisketorget Stavanger

Leverandør på kjøle- og fryseanlegg

RK-Tekniske AS har levert ny delikatessedisk for fisk samt rustfritt kjølerom, med tilhørende kjøleanlegg. «Dette er byens mest eksklusive fiskedisk» reklamerer de med. Såpass skal det være!